نشریه فارین پالیسی فاش کرد
قتل عام مردم سوریه ماموریت جدید آمریکا به تروریست های القاعده
نشریه فارین پالیسی فاش کرد قتل عام مردم سوریه ماموریت جدید آمریکا به تروریست های القاعده است.
این نشریه آمریکایی درباره حملات تروریستی اخیر در سوریه که به کشته و مجروح شدن بیش از 110 نفر از جمله 32کودک منجر شد، نوشت: القاعده به ابزاری حقیقی در دستان آمریکا برای مقابله با نظام بشار اسد تبدیل شده است.
فارین پالیسی افزود، هدف اصلی حملات تروریستی در سوریه توسط گروه القاعده این است که به نظر برسد روند خشونت در سوریه رو به افزایش است و نظام سوریه مرتکب اقدامات فاجعه آمیز می شود.
رسانه های سوریه نیز اعلام کردند که شیوه ها و اهداف گزینش شده در حملات تروریستی در سراسر کشور نشان می دهد که تروریست های القاعده عامل آنها هستند.
تروریسم به رهبری القاعده در سوریه، از سوی واشنگتن و برخی کشورهای عربی حمایت مالی می شود.
یکی از روزنامه های سوریه در این باره نوشت، واشنگتن تاریخی مملو از حمایت از تروریسم دارد و این در سوریه در حال تکرار است و برخی کشورهای عربی و غربی هم سرمایه لازم را برای این تروریست ها فراهم می آورند.
هشام جابر رئیس مرکز تحقیقاتی شرق نیز در گفت وگو با شبکه خبری العالم اظهار داشت، آمریکا با حمایت آموزشی، اطلاعاتی و تسلیحاتی گروه القاعده در حوادث تروریستی سوریه نقش دارد.
وی افزود، القاعده از خطرناک ترین گروه های تروریستی است که با حمایت آمریکا در سوریه فعال شده است.
این اظهارات در حالی صورت می گیرد که یکی از افسران ارتش آزاد سوریه که از گروه های مخالف حکومت بشار اسد است تایید کرد که جنگجویان القاعده در حوادث تروریستی اخیر در سوریه نقش دارند.
وی افزود، القاعده به نیروهای مخالف دولت سوریه پیشنهاد کمک مالی و تسلیحاتی کرده است.
نشریه «گلوبال ریسرچ» نیز طی گزارشی به قلم «مایکل چوسودوفسکی» استاد برجسته کانادایی از حضور گسترده سرویس های اطلاعاتی غرب به خصوص آمریکا در سوریه و راه اندازی قتل عام در این کشور خبر داد.
براساس این گزارش، نیروهای ناتو و آمریکا با استفاده از مدل «جوخه های مرگ در السالوادور» در تلاش است حکومت بشار اسد را ساقط کند.
در بخشی از این گزارش آمده: «مدل السالوادور یک مدل تروریستی است که طی آن جوخه های مرگ مورد حمایت آمریکا اقدام به قتل عام گسترده غیرنظامیان می کنند و آن را انجام شده از سوی حکام رژیمی معرفی می کنند که به دنبال ساقط کردن آن هستند.»
گفتنی است، ایالات متحده آمریکا در دهه 80 در کشور السالوادور با این مدل بیش از 75 هزار نفر از غیرنظامیان را قتل عام کرد.
خبر دیگر اینکه در راستای همگامی با سیاست های ضد سوری غرب استرالیا، فرانسه ، انگلیس،کانادا، اسپانیا و ایتالیا سفرای سوریه را از کشورشان اخراج کردند.
مذاکرات فشرده در دمشق
فرستاده سازمان ملل به سوریه از همکاری بشار اسد درئیس جمهور سوریه برای تسهیل در اجرای طرح شش ماده ای خود قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری ها، کوفی عنان که برای سفری دو روزه وارد سوریه شده است روز گذشته با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار و بر ضرورت همکاری و هماهنگی با رهبری این کشور تأکید کرد.
عنان در این دیدار از همکاری سوریه برای اجرای طرح خود قدردانی و هدف از این طرح را برقراری امنیت و ثبات عنوان کرد. فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه از تسهیلات ارائه شده توسط دولت این کشور برای ورود ناظران بین المللی، فعالان در عرصه کمک رسانی به آسیب دیدگان و خبرنگاران قدردانی کرد.
به گزارش دام پرس، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه نیز در این دیدار به کوفی عنان گفت طرح او در صورتی به موفقیت نائل خواهد شد که اقدامات تروریستی و حمایت های برخی کشورهای خارجی از تروریست ها متوقف و قاچاق سلاح به کشورش متوقف شود.
وی افزود گروه های تروریستی مسلح، اقدامات تروریستی خود را در دوره اخیر به شکلی کاملا چشمگیر افزایش داده اند و ربایش مردم و دزدی و تجاوز به تاسیسات عمومی و خصوصی بخصوص آتش زدن آنها نیز افزایش یافته است .
در این دیدار ولید المعلم وزیر خارجه، فیصل مقداد معاون وی، بثینه شعبان مشاور سیاسی بشار اسد و جهاد المقدسی سخنگوی وزارت خارجه حضور داشتند .
طرح شش ماده ای عنان شامل عقب نشینی نیروها و ادوات سنگین نظامی از مراکز شهرها و برقراری آتش بس، مذاکرات سیاسی، ارسال کمک های بشردوستانه، آزادی زندانیان، آزادی عمل گروه ها و اجازه فعالیت رسانه های مختلف در داخل سوریه است.
یکی از اهداف اصلی این سفر پیگیری اجرای این طرح است.
کوفی عنان همچنین با ولیدالمعلم وزیر خارجه سوریه دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار وزیر خارجه سوریه گزارشی از اقدامات خشونت آمیز مخالفان و گام های برداشته در زمینه اصلاحات به کوفی عنان ارائه داد و تأکید کرد: دمشق علاقه مند به رفع همه موانع از تیم ناظران سازمان ملل است.
المعلم از کوفی عنان خواست تلاشهای خود را برای رایزنی با مخالفان و حامیان مالی و تسلیحاتی آنها افزایش دهد و از آنها بخواهد ارسال سلاح و پول به تروریست ها را متوقف کنند.
از سوی دیگر عنان ضمن تأکید بر حمایت جامعه جهانی از طرح وی از همکاری نظام سوریه در کمک به اجرای این طرح تمجید کرد.
وی با اشاره به تشکیل کمیته حقیقت یاب درباره کشتار منطقه الحوله آنرا نشانه جدیت رهبران سوریه در برقراری امنیت و ثبات در این کشور دانست.
این در حالی است که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در یک مصاحبه مطبوعاتی با همتای پرویی خود تأکید کرد که کشورهای دیگر باید در قبال حوادث سوریه مسئولیت پذیرتر باشند و برای حل بحران این کشور تلاش کنند.
وی ضمن اعلام مخالفت مسکو برای دخالت بیگانگان در امور داخلی سوریه گفت، دخالت کشورهای دیگر در سوریه اوضاع را پیچیده تر می کند و به نفع مردم این کشور نیست.
اظهارات لاوروف در شرایطی عنوان می شود که کشورهای غربی در هفته اخیر بر شدت فشارهای خود بر مسکو به منظور قطع حمایت خود از حکومت بشار اسد افزوده اند. در همین رابطه وزیر خارجه انگلیس از روسیه خواست تا فشار بیشتری بر نظام سوریه وارد کند و در صورت بی نتیجه ماندن پیشنهادهای ارائه شده، تدابیر دیگری را مد نظر قرار دهند. ژنرال مارتین دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز خواستار افزایش فشارهای دیپلماتیک بر بشار اسد شد و هشدار داد که ارتش آمریکا آماده است در صورت لزوم به سوریه حمله کند. وی افزود، به دنبال محکومیت کشتار الحوله از سوی شورای امنیت سازمان ملل باید فشارهای دیپلماتیک بر دمشق افزایش یابد.
این ژنرال در حالی هشدار حمله نظامی به سوریه را می دهد که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با فشارهای فزاینده ای از سوی مخالفان جمهوری خواه خود مواجه است.
به گزارش ایسنا میت رامنی، کاندیدای جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا اوباما را به عملکرد ضعیف در قبال سوریه متهم کرد.
وی اظهار داشت: واشنگتن باید گروه های مخالف در سوریه را مسلح کند.
رامنی خاطرنشان کرد: پس از یک سال و نیم کشتار در سوریه هنوز آمریکا تصمیمی برای پایان بخشیدن به رژیم بشار اسد اتخاذ نکرده است.
از سوی دیگر کاخ ریاست جمهوری فرانسه با صدور بیانیه ای از توافق رئیس جمهور فرانسه و نخست وزیر انگلیس برای افزایش فشار بر دولت دمشق و برگزاری قریب الوقوع کنفرانس دوستان سوریه در پاریس خبر دادند.
منابع نزدیک به کاخ الیزه اعلام کردند که در دیدار فرانسوا اولاند و دیوید کامرون طرفین توافق کردند که با اتخاذ اقدامات مشترک فشار خود را بر بشار اسد افزایش دهند چرا که ادامه کشتارها در سوریه تهدیدی برای امنیت منطقه محسوب می شود.
ادعاهای فرانسه و انگلیس علیه دولت دمشق در حالی مطرح می شود که این دو بدون اشاره به نقش تروریست های سوریه در فاجعه کشتار الحوله دولت سوریه را مقصر این جنایت معرفی می کنند حال آنکه کشتار فجیع صورت گرفته در این منطقه از جمله اقدامات گروه های مسلحی است که به جدیدترین ابزار ارتباطی مجهزند و آمریکا با افتخار آن را تجهیزات غیرمرگبار می خواند و در اختیار تروریست ها قرار می دهد.
عربستان سعودی نیز علاوه بر به کار گرفتن همه تلاش های دیپلماتیک خود برای فراهم آوردن زمینه دخالت خارجی در سوریه به طور آشکار از کمک مالی و تسلیحاتی به مخالفان سوریه خبر می دهد.
مسئولان سعودی از مبلغان سرشناس و علمای وهابی درخواست کرده اند که برای مخالفان سوری کمک های مالی جمع آوری کنند. چند مبلغ سرشناس سعودی نیز در پایگاه اجتماعی توییتر اعلام کرده اند به کسی که بشار اسد را بکشد نیم میلیون دلار پاداش می دهد.
همچنین یکی از مخالفان دولت سوریه اعلام کرد هدف آمریکا از سقوط نظام بشاراسد دسترسی به سلاح های شیمیایی و زرادخانه تسلیحاتی سوریه است.
منبع:کیهان